06 - 19 55 59 56

Werkgebied

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk is gesitueerd midden in het Groene Hart. Wij begeleiden cliënten in Reeuwijk, Bodegraven, Nieuwerbrug, Driebrugggen, Waarder, Tempel, Oudewater, Gouda en Boskoop.

Weet je niet zeker of jouw adres in ons werkgebied valt, neem dan gerust contact met ons op om te overleggen.

Samenwerkingen

Wij werken voornamelijk samen met het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) in Gouda.

Met dit ziekenhuis en alle verloskundigenpraktijken uit de regio maken wij deel uit van het verloskundig samenwerkingsverband (VSV), genaamd In Zwang.

Wij vergaderen samen met gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen van het GHZ en kraamzorgorganisaties uit de regio. Hiermee maken wij onder andere onderlinge afspraken en stemmen we onze samenwerking af. Op de website van In Zwang vind je meer informatie.

Wij hebben structureel overleg met de gynaecologen uit het GHZ waardoor wij laagdrempelig de zorg voor de cliënt kunnen afstemmen.

Coöperatie Joop

Wij zijn lid van Coöperatie Joop. Samen met de verloskundigenpraktijken in regio Gouda bundelen wij onze krachten.

Door met elkaar samen te werken en elkaars kennis en competenties te gebruiken, zetten wij ons in om de verloskundigenzorg te verbeteren. Met elkaar vertegenwoordigen wij de eerstelijns verloskunde in regio Gouda. Hiermee kunnen wij de beste zorg blijven bieden, up-to-date blijven en samen sterk staan.

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56