06 - 19 55 59 56

Reviews

”Fijne begeleiding gehad tijdens mijn eerste zwangerschap en thuisbevalling! Ze namen altijd goed de tijd voor mijn vragen (die ik zeker had, want alles was nieuw en onbekend). Ik kon altijd met alle vragen bij ze terecht, niks was te gek. Ook erg fijn dat je, door de kleinschaligheid, tijdens je zwangerschap een vertrouwensband creëert. Dat heeft zeker geholpen om mijn bevalling een fijne ervaring te maken!”

Aletta

”Een fijne praktijk met deskundige verloskundigen. De begeleiding is top in je zwangerschap, met de bevalling en ook met de nazorg staan ze altijd voor je klaar. Ook hoe ze mijn zoontje bij alles betrokken was erg mooi om te zien.”

Claudia

“Ik ben erg enthousiast over deze verloskundigepraktijk. Nancy en Junel nemen de tijd voor persoonlijk contact. Ze staan altijd voor je klaar tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg. Mede dankzij hen had ik thuis de badbevalling die ik graag wilde. Hierbij hielden ze goed rekening met onze wensen, wat zorgde voor een positieve ervaring voor mijn man en mij.”

Daphne

”Vanaf het eerste moment hebben wij de begeleiding als zeer vakkundig en fijn ervaren. Nancy & Junel stonden altijd voor vragen en advies voor ons klaar. Dankzij jullie zijn onze wensen wat betreft de thuisbevalling uitgekomen. Daar zijn we jullie enorm dankbaar voor.

Wendy

”Heel blij met mijn keuze om te kiezen voor verloskundigenpraktijk Reeuwijk. Vanaf moment 1 warm ontvangen. De dames stellen je altijd gerust en op je gemak en naar mijn mening draait het altijd om jou en je kindje. Je bent geen nummertje. Geen vraag is te gek en ze willen je met alles helpen. De afspraken waren voor mij een feestje om naar toe te gaan. En Nancy heeft mijn bevalling een stukje mooier gemaakt. Dankbaar dat zij er bij was om mij en mijn man te ondersteunen waar nodig! Het is tenslotte al spannend genoeg. Mocht ik in de toekomst weer een verloskundige nodig hebben, kies ik zeker weer voor verloskundigenpraktijk Reeuwijk! Zonder twijfel.

Manou

”Verloskundigenpraktijk Reeuwijk is een hele fijne praktijk waar ze echt de tijd voor je nemen en aandacht voor je hebben. Hierdoor creëer je een fijne band, waardoor je tijdens je bevalling iemand naast je hebt staan die je kent en weet wat je nodig hebt. Iemand waar je vertrouwen in hebt! Naast dat ze de tijd voor je nemen, zijn ze ook deskundig. Tijdens de zwangerschap, bevalling en nazorg hebben wij hele goede en persoonlijke begeleiding gehad. Ook als het even tegen zat, stonden Junel en Nancy voor ons klaar. Kortom; wij raden iedereen aan om zich aan te melden bij Verloskundigenpraktijk Reeuwijk!

Ellen

“Verloskundige praktijk Reeuwijk is als een warm bad. Je voelt je er thuis, ontspannen en het is elke keer fijn om er weer te komen.  Junel en Nancy zijn kundig, begripvol en staan dag en nacht voor je klaar. Ieder op hun eigen manier. De een zorgt voor de rust en de ander zorgt voor een dosis humor. Voor mij de ideale begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Een praktijk die ik iedereen aan zou raden. Vooral als je van een persoonlijk tintje houdt.”

Naomi

”Zowel voor, tijdens als na de bevalling ontzettend fijne begeleiding gehad van zowel Nancy als Junel. Twee kundige, gezellige en lieve verloskundigen die altijd bereikbaar zijn voor vragen, support of tips. Door de kleinschaligheid van de praktijk en het feit dat er iedere afspraak ruim de tijd genomen werd ontstond er een sterke vertrouwensband. Beter had ik het niet kunnen treffen.

Madeline

“Afgelopen mei bevallen van mijn eerste kindje. Vanaf het begin van mijn zwangerschap ben ik erg goed begeleid. Alles was nieuw en spannend, maar er was genoeg tijd voor uitleg en begeleiding. Verder vond ik het ook erg gezellig en ging ik met veel plezier naar elke controle. Ook tijdens mijn bevalling zeer goed en duidelijk geholpen/begeleid. En als er ooit nog een 2e kindje mag komen, zal ik zeker terug komen.”

Melissa

”Helaas zijn mijn twee zwangerschappen geëindigd in een miskraam. Ik ben heel lief begeleid door de verloskundigen. Ik besloot de miskraam op natuurlijke wijze af te wachten. Wekelijks werd ik gebeld om te vragen hoe het met mij ging. Met vragen kon ik bij ze terecht. Een extra echo was ook mogelijk. Beide verloskundigen waren zeer betrokken bij dit proces. Precies wat ik nodig had om er mee om te kunnen gaan.

Ik kom zeker terug bij deze fijne kleinschalige praktijk, mocht ik weer zwanger raken. Dan hoop ik natuurlijk 9 maanden onder hun begeleiding te staan! Dankjewel Nancy en Junel voor jullie begeleiding!”

– Lian

”Erg fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap. Niet elke keer een ander gezicht, korte lijntjes en alles is bespreekbaar. Helaas vanwege een ziekenhuisbevalling geen begeleiding gehad van Junel of Nancy.
Maar ook het contact na de bevalling en de afronding van deze periode heb ik als fijn ervaren. Bij een eventuele volgende zwangerschap zou ik zeker weer naar Verloskundigenpraktijk Reeuwijk gaan!

– Ilona

”Een fantastische reis met een prachtige dochter als uitkomst! Met een positieve zwangerschapstest op zak kon onze reis beginnen, daarbij zochten we naar fijn reisgezelschap (een verloskundigenpraktijk) die ons in de komende 9 maanden op een persoonlijke en betrokken manier zou kunnen begeleiden tijdens de zwangerschap en de geboorte. Die zoektocht was gemakkelijk, door de kleinschaligheid van de verloskundigenpraktijk Reeuwijk is dat gegarandeerd. Na de kennismaking met Nancy wisten we het zeker, dit voelde direct vertrouwd! In die 9 maanden werden de hoogtepunten versterkt en werd er ook veel aandacht gegeven aan de onzekerheid en twijfels die met een zwangerschap gepaard gaan. Bovenal werden we gesterkt in de gedachte dat wij zelf een enorme invloed hebben op zwangerschap en de geboorte. Onvoorwaardelijke steun was er, dag en nacht indien nodig. Hulp als wij of ons kindje dat nodig zouden hebben. Doordat Nancy en Junel zoveel steun en aandacht geven, niet alleen aan de zwangere vrouw maar ook aan de echtgenote, wordt het zelfvertrouwen en daarmee zelfredzaamheid gesterkt. De maanden vlogen voorbij en het moment suprême kwam steeds dichterbij. Een laatste periode waarin onzekerheden werden besproken en we echt klaargestoomd waren voor de geboorte van onze dochter. De geboorte is de mooiste dag van ons leven geweest, waarbij Junel in de eerste uren op afstand betrokken was, maar we ook volledig in onze bubbel konden blijven. Vol zelfvertrouwen hebben we thuis de weeënfase doorlopen en was er al bijna volledige ontsluiting toen Junel in onze bubbel kwam. We bleven in onze flow, gesteund met de gedachte dat Junel alle hulp kon bieden die nodig was. Op de achtergrond werd er veel geregeld en wist ook Junel mijn vrouw te ondersteunen en te sturen, essentieel was dat dit ons helemaal niet uit onze flow haalde. Ook tijdens de persfase in bad verliep alles voor ons gevoel perfect en daarmee zo als we het van tevoren voor ogen hadden. Junel hielp mee met de laatste fase om onze prachtige dochter op de wereld te zetten, de geboorte en de minuten en uren daarna zijn onbeschrijfelijk! We zijn daarna nog geholpen en hebben nog veel persoonlijk contact gehad om terug te kijken op de reis en de bevalling zelf. Een paar weken later hebben we de zwangerschap en geboorte gezamenlijk afgesloten, dank voor jullie professionele en persoonlijke hulp, Junel en Nancy!”

Nancy en Wouter

”Bij de praktijk heb ik voor mijn twee zwangerschappen zorg gekregen waar ik erg tevreden over ben. Ik vond de verloskundigen van de praktijk heel vriendelijk, professioneel en met veel aandacht voor de cliënt. Ik kwam altijd met plezier naar de praktijk. De begeleiding tijdens de bevallingen thuis had voor ons niet beter gekund. Bedankt voor de goede zorg!’

– Oxana

”Ondertussen twee keer begeleid door de verloskundigen van deze fijne praktijk. In 2022 ben ik overgestapt naar deze praktijk omdat ik opzoek was naar een meer persoonlijke benadering van een zwangerschap. Dit heb ik gevonden bij dit fantastische team van verloskundigen. Naast de standaard controles, nemen de dames echt de tijd om jou, je partner en de persoonlijke ervaringen en situatie te leren kennen. Ze bieden een luisterend oor, zijn open, denken mee en zijn kundige professionals. Zoek je naar een praktijk waar empathie en persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel zijn van de zwangerschap dan is deze praktijk een aanrader.”

– Laura

Wat een fijne, kundige, lieve meiden zijn Nancy en Junel. Ze nemen altijd uitgebreid de tijd voor je, denken graag mee en luisteren oprecht. Geen vraag is te gek, geen telefoontje is te veel. Ze weten een vertrouwensband te creëren waardoor je echt op je gemak wordt gesteld zowel voor, tijdens als na de bevalling. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar!

– Astrid

”In de zwangerschap namen jullie de tijd, gaven mij vertrouwen en stelden mij op mijn gemak. Tijdens de bevalling was er rust, straalde je vertrouwen uit en had je oog voor de gehele situatie. Ik hoop dat jullie nog heel lang dit werk blijven doen, want jullie zijn er super goed in en jullie vormen samen een heel fijn team.’

– Ineke en Luuk

”Superfijne begeleiding gehad bij mijn zwangerschap, bevalling en na-controles! Ze nemen de tijd voor je en zijn erg vakkundig. Ook voelt het heel vertrouwd door hun kleinschalige praktijk en persoonlijke aandacht. Je bent geen nummertje want ze weten (meestal) uit hun hoofd welke ontwikkelingen of wensen jij hebt. Ontzettend bedankt lieve Junel en Nancy! Hopelijk tot een volgende keer :).’

– Minette

”Zeer fijne ervaring met deze praktijk. Erg betrokken bij het gehele proces van a tot z en adviseren op een fijne manier. Ook tijdens de bevalling dag en nacht voor ons klaargestaan en mijn vrouw tijdens de thuisbevalling in bad erg goed ondersteund. We zouden bij een volgende zwangerschap weer hier teruggaan.’

– Bjorn (en Nellie)