06 - 19 55 59 56

Kwaliteit

Wij doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk te begeleiden en optimale zorg te geven. We zijn dan ook blij als je tevreden bent over onze zorg. Dit horen we graag. Laat dan ook gerust aan anderen weten waarom je blij met ons was.

Een aantal keer per jaar nemen we een enquête af onder de cliënten om onze zorg steeds te blijven verbeteren. Je mag natuurlijk ook zonder de enquête feedback geven over onze zorg.

 

Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze kennis up-to-date houden. Daarom volgen wij regelmatig bijscholingen en houden de laatste ontwikkelingen in de gaten.

Wij staan allemaal ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van onze beroepsvereniging, de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Dit kwaliteitsregister zorgt ervoor dat wij gestimuleerd worden scholingen te volgen en onszelf te blijven ontwikkelen en bijscholen.

Daarnaast staat Nancy ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Echoscopisten.

 

Mocht je niet tevreden zijn over onze zorg, dan horen we dit ook graag. We gaan hier dan graag over met je in gesprek en kijken of en hoe we het probleem kunnen oplossen.

Als je meer wil weten over je rechten, je behoefte hebt aan advies of je er met iemand anders over wil praten, dan verwijzen we je naar de klachtenfolder van onze beroepsvereniging of ga naar www.klachtverloskundige.nl

  Kosten

  Verloskundige zorg valt onder de basisverzekering, Dit betekent dat de begeleiding  van jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode volledig vergoed wordt door de verzekering. Wij hebben ook in 2023 met alle zorgverzekeraars een contract

  Onze zorg valt dus onder de basisverzekering, maar het kan zijn dat extra’s (zoals bloedonderzoek, zwangerschapscursus, kraampakket, poliklinische bevalling, eigen bijdrage voor de kraamzorg) niet of niet volledig vergoed worden vanuit je verzekering. Daarom adviseren wij hier naar te kijken, zodat je weet of je voor (mogelijke) extra kosten kan komen te staan.

  ''Tijdens de zwangerschap van onze zoon bewust gekozen voor deze kleine praktijk. Het was fijn om te merken dat er meer dan voldoende tijd op het spreekuur voor ons was.  We kijken heel tevreden op de begeleiding terug. Ik voelde me in goede handen.''

  - Eline

  ''Een fijne praktijk met deskundige verloskundige. De begeleiding is top in je zwangerschap, met de bevalling en ook met de nazorg staan ze altijd voor je klaar. Ook hoe ze mijn zoontje bij alles betrokken was erg mooi om te zien.''

  - Claudia

  VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
  REEUWIJK

  Burgemeester Bracklaan 57
  2811 BP Reeuwijk

  tel: 06 - 19 55 59 56