06 - 19 55 59 56

De praktijk

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk:

  • Klein team van vaste en enthousiaste verloskundigen
  • Zorg op maat
  • Persoonlijke en betrokken begeleiding
  • Vroege echo rond 8 weken
  • Ruim de tijd voor je controles
  • Echo’s op de praktijk
  • Continue begeleiding tijdens je bevalling
  • Mogelijkheid tot badbevalling

Bij Verloskundigenpraktijk Reeuwijk ben je aan het juiste adres als je graag persoonlijke begeleiding en zorg op maat wenst. Doordat we werken met vaste verloskundigen en ruime tijd tijdens de consulten, bouw je in je zwangerschap een band op met je verloskundige. En dat komt goed van pas tijdens misschien wel een van de belangrijkste momenten in je leven, de geboorte van jullie kindje. We zijn graag betrokken bij deze bijzondere periode in je leven en bouwen dan ook graag een vertrouwensband op. Verder bereiden je voor op en ondersteunen we je bij het aankomend ouderschap.

Samen bepalen we tijdens de zwangerschap welke begeleiding bij je past en wat jouw behoeften zijn. We passen onze zorg dus zo veel mogelijk aan op jou.

Onze zorg start bij het hebben van een kinderwens gevolgd door de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ongeveer zes weken na de bevalling sluiten we onze zorg af door middel van een nacontrole.

Ook als je in de zwangerschap en tijdens de bevalling onder controle bent geweest van de gynaecoloog kunnen wij jou begeleiden in het kraambed.

Wij vinden het belangrijk dat een moeder (en vader) die tevreden en trots terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamperiode en in goede gezondheid van hun gezonde baby genieten.

We willen er voor je zijn als je ons nodig hebt, daarom werken we niet met een telefonisch spreekuur of assistente. Als je belt krijg je direct een van ons aan de lijn. Dit nummer is er ook voor jou dus maak er gebruik van als je ons nodig hebt, je zorgen maakt of een vraag hebt!

Hiernaast vinden we het net zo belangrijk dat wij op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de praktijk. Daarom hebben wij structureel overleg. In dit overleg bespreken wij cliënten waar bijzonderheden bij waren of waar iedereen van op de hoogte moet zijn en alle nieuwe inschrijvingen worden besproken.

Wat een fijne, kundige, lieve meiden zijn Nancy en Junel. Ze nemen altijd uitgebreid de tijd voor je, denken graag mee en luisteren oprecht. Geen vraag is te gek, geen telefoontje is te veel. Ze weten een vertrouwensband te creëren waardoor je echt op je gemak wordt gesteld zowel voor, tijdens als na de bevalling. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar!

Astrid

”Afgelopen mei bevallen van mijn eerste kindje. Vanaf het begin van mijn zwangerschap ben ik erg goed begeleid. Alles was nieuw en spannend, maar er was genoeg tijd voor uitleg en begeleiding. Verder vond ik het ook erg gezellig en ging ik met veel plezier naar elke controle. Ook tijdens mijn bevalling zeer goed en duidelijk geholpen/begeleid. En als er ooit nog een 2e kindje mag komen, zal ik zeker terug komen.”

– Naomi

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56