06 - 19 55 59 56

Jouw verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk is een team van drie verloskundigen:
Nancy Hospes-Clijnk, Junel Slappendel-Vork en Hanneke Kreuger.

Nancy Hospes-Clijnk

Verloskundige & echoscopiste 
(BIG nr: 49917338803)

Toen ik in 2013 afstudeerde als verloskundige, ben ik gaan waarnemen in verschillende praktijken waarna ik zes jaar in Zoetermeer heb gewerkt. Begin 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Verloskundigenpraktijk Reeuwijk. Het geven van persoonlijke zorg en daarbij vooral rekening houden met jouw/jullie behoeften en niet met de tijd, vind ik heel belangrijk. 

In 2017, 2019 en 2022 ben ik moeder geworden van drie kinderen: een dochter en twee zoons. Ik vind het heel bijzonder en ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en zelf heb kunnen ervaren hoe het is om moeder te worden!

Junel Slappendel-Vork

Verloskundige 
(BIG nr: 49927955303)

In de zomer van 2020 ben ik als verloskundige afgestudeerd. Hierna heb ik in veel verschillende praktijken door het land heen waargenomen. Gedurende deze tijd kwam ik steeds meer tot de ontdekking hoe ik zelf als verloskundige (aanstaande) ouders wil bijstaan.

Ik vind persoonlijke zorg belangrijk, waarbij de wensen van jou als zwangere vrouw en je partner centraal staan. Daarnaast bouw je ook samen iets op tijdens de zwangerschap met uiteindelijk het doel om in vertrouwen een bevalling en het ouderschap aan te gaan. Ik kijk er naar uit elkaar te ontmoeten en in deze bijzondere tijd samen met mijn collega’s jullie bij te staan!

Hanneke Kreuger

Verloskundige 
(BIG nr: 69931790803)

Nadat ik afstudeerde in 2019 heb ik een aantal jaren in een ziekenhuis in Antwerpen gewerkt en nadien waargenomen in de regio waar ik vandaan kom, de Betuwe. Voor de liefde ben ik naar het Groene Hart gekomen en heb ik de stap gemaakt naar Verloskundigenpraktijk Reeuwijk.

Mijn uitgangspunt is om zwangerschap en geboorte in de eerste plaats te zien als een natuurlijk proces. Hierbij streef ik naar persoonlijke begeleiding, waarin aandacht is voor jullie wensen en behoeften. Zo kunnen we echt een vertrouwensband opbouwen. Ik kijk ernaar uit om elkaar te ontmoeten en jullie bij te staan in jullie reis richting de bevalling en het ouderschap!

Verloskundige in opleiding

Wij bieden per studiejaar twee verloskundigen in opleiding de mogelijkheid om stage te lopen. Zij leren onder onze begeleiding zelfstandig te werken.

Naast dat wij plezier hebben in het begeleiden van studenten dragen wij graag bij aan het opleiden van studenten. We vinden het leuk om de toekomstige generatie verloskundigen onze passie voor het vak mee te geven en haar met onze aandacht te kunnen begeleiden.

Afhankelijk van de voortgang en ervaring van de verloskundige in opleiding zal zij handelingen uitvoeren. Dit is altijd en alleen met toestemming van jou.

De eindverantwoordelijkheid ligt bij ons, dus wij zullen altijd betrokken zijn.

Onze ervaring is dat veel cliënten de aanwezigheid van een student positief ervaren. Heb je vragen over of bezwaar tegen de aanwezigheid van de student? Dit mag je natuurlijk altijd aangeven! Hier zullen wij dan rekening mee houden.

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56