06 - 19 55 59 56

Jouw verloskundigen

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk is een team van drie verloskundigen:
Thera van Schaik, Nancy Hospes-Clijnk en Junel Slappendel-Vork.
Samen goed voor ruim 20 jaar ervaring!

Thera van Schaik 

Verloskundige & echoscopiste (BIG nr: 19910594203)

Na mijn afstuderen heb ik jarenlang in diverse verloskundigenpraktijken en verschillende ziekenhuizen in Nederland gewerkt, voordat ik in 2016 deze praktijk startte. Daardoor heb ik alle fijne ervaringen kunnen samenvoegen tot de ideale mix voor deze praktijk, waar vooral tijd en aandacht voor de client voorop staat, en daar ben ik trots op. 

Naast mijn werk als verloskundige ben ik zelf ook een trotse moeder van twee zoons, Jelte (2017) en Abel (2019). In mijn vrije tijd geniet ik van lekker koken en bakken en ga ik graag de natuur in met de kinderen.

Nancy Hospes-Clijnk

Verloskundige & echoscopiste (BIG nr: 49917338803)

Toen ik in 2013 afstudeerde als verloskundige, ben ik gaan waarnemen in verschillende praktijken waarna ik zes jaar in Zoetermeer heb gewerkt. Begin 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Verloskundigenpraktijk Reeuwijk. Persoonlijke zorg geven en daarbij vooral rekening houden met haar/hun behoeften en niet met de tijd, vind ik heel belangrijk. 

Ook ik ben in 2017, 2019 en 2022 moeder geworden van drie kinderen: een dochter en twee zoons. Ik vind het heel bijzonder en ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken en zelf heb kunnen ervaren hoe het is om moeder te worden!

Junel Slappendel-Vork

Verloskundige

In de zomer van 2020 ben ik als verloskundige afgestudeerd. Hierna heb ik in veel verschillende praktijken door het land heen waargenomen. Gedurende deze tijd kwam ik steeds meer tot de ontdekking hoe ik zelf als verloskundige (aanstaande) ouders wil bijstaan.

Ik vind persoonlijke zorg belangrijk, waarbij de wensen van jou als zwangere vrouw en je partner centraal staan. Daarnaast bouw je ook samen iets op tijdens de zwangerschap met uiteindelijk het doel om in vertrouwen een bevalling en het ouderschap aan te gaan. Ik kijk er naar uit elkaar te ontmoeten en in deze bijzondere tijd samen met mijn collega’s jullie bij te staan!

''Tijdens de zwangerschap van onze zoon bewust gekozen voor deze kleine praktijk. Het was fijn om te merken dat er meer dan voldoende tijd op het spreekuur voor ons was. De bevalling heeft Thera begeleid. We kijken heel tevreden op de begeleiding terug. Ik voelde me in goede handen.''

- Eline

''Zowel Nancy als Thera hebben mij gedurende de zwangerschap erg goed voorgelicht en bijgestaan. Met hun betrokkenheid en luisterend oor had ik echt het gevoel regie over mijn zwangerschap en bevalling te hebben. Tijdens de bevalling was het Nancy haar kalmte en professionaliteit die mij erdoorheen hebben geholpen. De controles in de kraamweek en de nacontrole met zes weken heb ik als waardevol ervaren. Zeer veel dank dan ook aan Thera en Nancy.''

- Margot

“Al bij de eerste controle had ik het gevoel als persoon centraal te staan bij Nancy en Thera. De vroege echo vind ik erg waardevol! Nancy en Thera nemen de tijd voor al mijn vragen (en soms mijn onzekerheden) en leren mij te vertrouwen op mijn gevoel rondom mijn zwangerschap. Alles is bespreekbaar en Nancy en Thera denken mee in oplossingen, ook als deze soms niet de meest voor de hand liggend zijn. Nancy en Thera zijn goed op elkaar ingespeeld en telkens op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rondom mijn zwangerschap. De thuisbevalling met Nancy was heel relaxt en ook de nazorg is fijn geregeld!”

- Sylvana

“Wat een fijne zorg hebben wij gehad van Thera en Nancy: persoonlijk en zorgzaam. Thera en Nancy nemen altijd alle tijd voor je.”

- Kim

''Oktober 2021 werden wij trotse ouders van onze zoon. Dit was onze tweede zwangerschap waarin wij begeleid werden door Verloskundigenpraktijk Reeuwijk en wij kunnen het iedereen aanbevelen! Thera en Nancy zijn vriendelijk en rustig en luisteren goed naar wat voor jou belangrijk is. Deze persoonlijke aanpak en betrokkenheid (ook bij onze dochter van 2) is ontzettend fijn!
Thera en Nancy: bedankt voor de professionele en prettige begeleiding!!''

- Paula

''Een fijne praktijk met deskundige verloskundige. De begeleiding is top in je zwangerschap, met de bevalling en ook met de nazorg staan ze altijd voor je klaar. Ook hoe ze mijn zoontje bij alles betrokken was erg mooi om te zien.''

- Claudia

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56

Wil jij je aanmelden?

Vul het aanmeldformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.