06 - 19 55 59 56

De kraamperiode

De kraamperiode is een tijd van herstellen van je bevalling en kennismaken met jullie kindje. Of het nu om een eerste, tweede of volgend kindje gaat, het is even wennen aan elkaar en het nieuwe ritme.

In deze periode is er een kraamverzorgende die voor jullie zorgt. Zij verzorgt moeder en kind, leert jullie alles over de verzorging van jullie kindje en controleert of alles normaal verloopt. Wanneer en bijzonderheden of vragen zijn, neemt de kraamverzorgende contact met ons op. Wij zullen in de kraamtijd een aantal keer bij je langs komen. Tijdens dit kraambezoek nemen we de tijd voor je om al je vragen te bespreken en houden we jouw herstel en de conditie van de baby goed in de gaten. Daarnaast zijn we benieuwd hoe jullie het ouderschap ervaren.

Je mag ons altijd bellen met vragen of problemen, ook ’s avonds en ’s nachts!

”Tijdens de zwangerschap van onze zoon bewust gekozen voor deze kleine praktijk. Het was fijn om te merken dat er meer dan voldoende tijd op het spreekuur voor ons was. De bevalling heeft Thera begeleid. We kijken heel tevreden op de begeleiding terug. Ik voelde me in goede handen.”

Eline

”Een fijne praktijk met deskundige verloskundige. De begeleiding is top in je zwangerschap, met de bevalling en ook met de nazorg staan ze altijd voor je klaar. Ook hoe ze mijn zoontje bij alles betrokken was erg mooi om te zien.”

Claudia

“Wat een fijne zorg hebben wij gehad van Thera en Nancy: persoonlijk en zorgzaam. Thera en Nancy nemen altijd alle tijd voor je.”

Kim

”Oktober 2021 werden wij trotse ouders van onze zoon. Dit was onze tweede zwangerschap waarin wij begeleid werden door Verloskundigenpraktijk Reeuwijk en wij kunnen het iedereen aanbevelen! Thera en Nancy zijn vriendelijk en rustig en luisteren goed naar wat voor jou belangrijk is. Deze persoonlijke aanpak en betrokkenheid (ook bij onze dochter van 2) is ontzettend fijn! Thera en Nancy: bedankt voor de professionele en prettige begeleiding!!”

– Paula

''Tijdens de zwangerschap van onze zoon bewust gekozen voor deze kleine praktijk. Het was fijn om te merken dat er meer dan voldoende tijd op het spreekuur voor ons was.  We kijken heel tevreden op de begeleiding terug. Ik voelde me in goede handen.''

- Eline

''Een fijne praktijk met deskundige verloskundige. De begeleiding is top in je zwangerschap, met de bevalling en ook met de nazorg staan ze altijd voor je klaar. Ook hoe ze mijn zoontje bij alles betrokken was erg mooi om te zien.''

- Claudia

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56