06 - 19 55 59 56

De praktijk

Verloskundigenpraktijk Reeuwijk:

  • klein team van vaste en enthousiaste verloskundigen
  • zorg op maat
  • persoonlijke en betrokken begeleiding
  • eerste afspraak bij 8 weken inclusief vitaliteitsecho
  • ruim de tijd voor je controles
  • echo’s op de praktijk
  • continue begeleiding tijdens je bevalling
  • mogelijkheid tot badbevalling

Bij Verloskundigenpraktijk Reeuwijk ben je aan het juiste adres als je graag persoonlijke begeleiding en zorg op maat wenst. Doordat we werken met vaste verloskundigen en ruime tijd tijdens de consulten, bouw je in je zwangerschap een band op met je verloskundige. En dat komt goed van pas tijdens misschien wel een van de belangrijkste momenten in je leven, de geboorte van jullie kindje. We zijn graag betrokken bij deze bijzondere periode in je leven en bouwen dan ook graag een vertrouwensband op. Verder bereiden je voor op en ondersteunen we je bij het aankomend ouderschap.

Samen bepalen we tijdens de zwangerschap welke begeleiding bij je past en wat jouw behoeften zijn. We passen onze zorg dus zo veel mogelijk aan op jou.

Onze zorg start bij het hebben van een kinderwens gevolgd door de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Ongeveer zes weken na de bevalling sluiten we onze zorg af door middel van een nacontrole.

Ook als je in de zwangerschap en tijdens de bevalling onder controle bent geweest van de gynaecoloog kunnen wij jou begeleiden in het kraambed.

Wij vinden het belangrijk dat een moeder (en vader) die tevreden en trots terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamperiode en in goede gezondheid van hun gezonde baby genieten.

We willen er voor je zijn als je ons nodig hebt, daarom werken we niet met een telefonisch spreekuur of assistente. Als je belt krijg je direct een van ons aan de lijn. Dit nummer is er ook voor jou dus maak er gebruik van als je ons nodig hebt, je zorgen maakt of een vraag hebt!

Hiernaast vinden we het net zo belangrijk dat wij op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de praktijk. Daarom hebben Nancy en Junel structureel overleg. In dit overleg bespreken wij cliënten waar bijzonderheden bij waren of waar iedereen van op de hoogte moet zijn en alle nieuwe inschrijvingen worden besproken.

Verloskundige in opleiding

Wij bieden per studiejaar twee verloskundigen in opleiding de mogelijkheid om stage te lopen. Zij leren onder onze begeleiding zelfstandig te werken.

Naast dat wij plezier hebben in het begeleiden van studenten dragen wij graag bij aan het opleiden van studenten. We vinden het leuk om de toekomstige generatie verloskundigen onze passie voor het vak mee te geven en haar met onze aandacht te kunnen begeleiden.

Afhankelijk van de voortgang en ervaring van de verloskundige in opleiding zal zij handelingen uitvoeren. Dit is altijd en alleen met toestemming van jou.

De eindverantwoordelijkheid ligt bij ons, dus wij zullen altijd betrokken zijn.

Onze ervaring is dat veel cliënten de aanwezigheid van een student positief ervaren. Heb je vragen over of bezwaar tegen de aanwezigheid van de student? Dit mag je natuurlijk altijd aangeven! Hier zullen wij dan rekening mee houden.

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK
REEUWIJK

Burgemeester Bracklaan 57
2811 BP Reeuwijk

tel: 06 - 19 55 59 56